Nevrološka ambulanta Neuroedina postala članica Skupine Diagnostični center Bled

5 januarja, 2022

Oktobra 2021 je novi lastnik družbe Neuroedina d.o.o. postala družba Diagnostični center Bled d.o.o. Tako je nevrološka ambulanta Neuroedina postala članica Skupine Diagnostični center Bled, ki združuje več medicinskih ustanov v Sloveniji.

Neuroedino je leta 2008 ustanovila specialistka nevrologinja Edina Zujović, ki odhaja v pokoj, z delom v ambulanti pa je januarja 2022 pričela specialistka nevrologije Majda Zaletel.

Neuroedina se je v januarju 2022 preselila iz Zdravstvenega doma Novo mesto v prostore v poslovni stavbi v Bršljinu (na naslovu Ljubljanska cesta 28, Novo mesto), kjer so tudi ambulante novomeške enote Diagnostičnega centra Bled in internistično-kardiološke ambulante Medi Cons.

O Skupini Diagnostični center Bled:

Skupina Diagnostični center Bled je vodilna zasebna zdravstvena Skupina v Sloveniji z dolgoletno tradicijo zagotavljanja specialističnih zdravstvenih storitev, katere ključni zdravstveni programi so gastroenterologija, urologija, kardiologija in ultrazvočna diagnostika. Pacientu v medicinskih centrih po vsej Sloveniji nudimo celovito in kakovostno zdravstveno storitev, kjer je pacient v središču pozornosti.

Skupina danes združuje 9 medicinskih ustanov v SlovenijiDiagnostični center Bled z enotami na Bledu, v Ljubljani in v Novem mestu, Kirurški sanatorij Rožna dolina in Medicinski center Cardial v Ljubljani, Gastromedico z ambulanto v Murski Soboti, GE ambulanto v Novi Gorici, Medi Cons in Neuroedino v Novem mestu in MTC Fontano ter MDT & T v Mariboru.

V Skupini Diagnostični center Bled je zaposlenih skoraj 290 ljudi, letno pa nas obišče več kot 140.000 pacientov, ki lahko preiskave, preglede in posege opravijo z napotnico ali samoplačniško. Vabimo vas, da si ogledate naše spletne strani in preverite, katere zdravstvene storitve vam nudimo v naših ambulantah.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Outdated Browser

×